Strona Główna Targi HoReCa
Plik Video
targi

Dlaczego warto wziąć udział?

Targi HoReCa Transgourmet i Selgros to wyjątkowe wydarzenie stworzone z myślą o profesjonalistach z branży gastronomicznej i hotelarskiej. To idealna okazja, by odkryć nowoczesne rozwiązania, trendy, produkty i usługi wspierające rozwój biznesu w dynamicznie zmieniającym się rynku.

Podczas targów swoje stoiska zaprezentuje ponad 40 dostawców, oferujących szeroką gamę produktów dostępnych w ofercie Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa. Wśród nich znajdziesz między innymi:

  • Produkty convenience, które oszczędzają czas i ułatwiają pracę w każdej profesjonalnej kuchni,

  • Produkty marek własnych:

    • Transgourmet Economy i Topseller – artykuły najtańsze w ofercie, od których każdy szef kuchni rozpoczyna swoją listę zakupów

    • Transgourmet Premium i Quality – dla poszukujących w kuchni czegoś wyjątkowego!

Food cost

 

Na uczestników czekają:

  • Pokazy gotowania z wykorzystaniem najlepszego mięsa w Polsce i najświeższych ryb prosto z portu, prowadzone przez uznanych ekspertów Instytutu Kulinarnego Transgourmet i Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni,

  • Praktyczne wykłady oraz panele dyskusyjne na temat optymalizacji i zarządzania kosztami w gastronomii,

  • Możliwość odkrycia innowacyjnych rozwiązań i nawiązania wartościowych relacji biznesowych, które przełożą się na rozwój Twojej firmy oraz zwiększenie zysków.

Dodatkowo, na Klientów czeka specjalny rabat – 50% zniżki na zamówienia złożone podczas targów na specjalnie przygotowane zestawy produktów dedykowanych gastronomii!

Nie przegap tej wyjątkowej okazji – bądź z nami!

Innowacje

Poznaj odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania

Targi odbywają się w specjalnie zaaranżowanej przestrzeni przy hali Selgros Warszawa-Piaseczno, przy ul. Puławskiej 58 w Mysiadle.

Jak dojechać?

9:00 Rozpoczęcie wydarzenia

9:00 - 17:00 pokazy kulinarne, degustacje, prezentacja artykułów dedykowanych gastronomii 

10:30 Prelekcja: Efektywność energetyczna w gastronomii  

12:00 Prelekcja: Jak radzić sobie z rosnącymi kosztami personelu i utrzymać zadowolony zespół 

13:15 Panel dyskusyjny z Ekspertami 

14:15 Prelekcja: Menu przyszłości: Innowacyjne podejście do tworzenia rentownych i ekologicznych dań 

17:00 Zakończenie

Zabierz ze sobą zaproszenie, które otrzymałeś od Doradcy Klienta – zaproszenie możesz mieć w wersji papierowej lub elektronicznej.

Dla Gości wydarzenia dostępny jest bezpłatny parking znajdujący się przy hali Selgros Warszawa-Piaseczno.

Wiedza i inspiracje na wyciągnięcie ręki

Efektywność energetyczna
Efektywność energetyczna

Efektywność energetyczna w gastronomii: Jak obniżyć koszty wody, prądu i gazu?

  •  Praktyczne porady dotyczące energooszczędnego wyposażenia, optymalizacji procesów kuchennych oraz technologii wspierających zmniejszenie zużycia mediów.

Zapraszamy na otwarty wykład!
godz. 10:30

Instytut Kulinarny Transgourmet – sala konferencyjna

koszty personalne
koszty personalne

Jak radzić sobie z rosnącymi kosztami pracowników i utrzymać zadowolony zespół?

  • Automatyzacja procesów, optymalizacja grafiku pracy, strategie motywacyjne i szkolenia zwiększające efektywność zespołu.

Zapraszamy na otwarty wykład!
godz. 12:00

Instytut Kulinarny Transgourmet – sala konferencyjna

Menu przyszłości
Menu przyszłości

Menu przyszłości: Innowacyjne podejście do tworzenia rentownych i ekologicznych dań

  • Jak projektować menu z tańszych składników, minimalizować odpady, wykorzystywać produkty sezonowe i lokalne.

Zapraszamy na otwarty wykład!
godz. 14:15

Instytut Kulinarny Transgourmet – sala konferencyjna

Rozwijanie biznesu
Mięso
Ryby

Odwiedź stoiska naszych marek własnych

tg premium
tg premium

Poznaj markę tg Premium – gwarancję najwyższej jakości produktów, stworzonych z myślą o szefach kuchni, którzy dążą do doskonałości w swoich restauracjach.

tg quality
tg quality

Marka tg Quality to produkty, które zaspokoją wysokie wymagania szefów w profesjonalnych kuchniach.

tg economy
tg economy

Produkty tg Economy gwarantują rozsądną cenę. To asortyment w dużych opakowaniach, którego nie może zabraknąć w każdej profesjonalnej gastronomii.

Topseller
Topseller

Marka Topseller to podstawowe produkty w najniższych cenach, niezbędne w każdej kuchni.

Zapraszamy na stoiska

Stoisko Animex
Stoisko Auricchio
Stoisko Bell
Stoisko Bonduelle
Stoisko Coca-Cola
Stoisko Danone
Stoisko Eipro
Stoisko Eisberg
Stoisko Erlenbacher
Stoisko Eurial
Stoisko Friesland Polska
Stoisko Flora
Stoisko Freezco
Stoisko Friesland Polska
Stoisko Frosta
Stoisko Golden Garden
Stoisko Grześkowiak
Stoisko Heinz
Stoisko Hug
Stoisko Hugli
Stoisko La Lorraine
Stoisko Lavazza
Stoisko LipCo Foods
Stoisko Lipton
Stoisko Maspex
Stoisko McCain
Stoisko Mlekovita
Stoisko Monini
Stoisko Mowi
Stoisko Myfood
Stoisko Nestle
Stoisko Olewnik
Stoisko Olympus
Stoisko Perino
Stoisko Piątnica
Stoisko Roldrob
Stoisko Sorenti
Stoisko Unilever
Stoisko Vandemoorele
Stoisko Vera

Bogaty program wydarzenia

Degustacje
Degustacje

Degustacje i pokazy kulinarne

produkty
produkty

Prezentacja produktów DLA GASTRONOMII


 

Spotkania
Spotkania

Spotkania eksperckie