
Dlaczego warto wziąć udział?
Targi HoReCa Transgourmet i Selgros to wyjątkowe wydarzenie stworzone z myślą o profesjonalistach z branży gastronomicznej i hotelarskiej. To idealna okazja, by odkryć nowoczesne rozwiązania, trendy, produkty i usługi wspierające rozwój biznesu w dynamicznie zmieniającym się rynku.
Podczas targów swoje stoiska zaprezentuje ponad 40 dostawców, oferujących szeroką gamę produktów dostępnych w ofercie Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa. Wśród nich znajdziesz między innymi:
Produkty convenience, które oszczędzają czas i ułatwiają pracę w każdej profesjonalnej kuchni,
Produkty marek własnych:
Transgourmet Economy i Topseller – artykuły najtańsze w ofercie, od których każdy szef kuchni rozpoczyna swoją listę zakupów
Transgourmet Premium i Quality – dla poszukujących w kuchni czegoś wyjątkowego!

Na uczestników czekają:
Pokazy gotowania z wykorzystaniem najlepszego mięsa w Polsce i najświeższych ryb prosto z portu, prowadzone przez uznanych ekspertów Instytutu Kulinarnego Transgourmet i Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni,
Praktyczne wykłady oraz panele dyskusyjne na temat optymalizacji i zarządzania kosztami w gastronomii,
Możliwość odkrycia innowacyjnych rozwiązań i nawiązania wartościowych relacji biznesowych, które przełożą się na rozwój Twojej firmy oraz zwiększenie zysków.
Dodatkowo, na Klientów czeka specjalny rabat – 50% zniżki na zamówienia złożone podczas targów na specjalnie przygotowane zestawy produktów dedykowanych gastronomii!
Nie przegap tej wyjątkowej okazji – bądź z nami!

Poznaj odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania
Targi odbywają się w specjalnie zaaranżowanej przestrzeni przy hali Selgros Warszawa-Piaseczno, przy ul. Puławskiej 58 w Mysiadle.
9:00 Rozpoczęcie wydarzenia
9:00 - 17:00 pokazy kulinarne, degustacje, prezentacja artykułów dedykowanych gastronomii
10:30 Prelekcja: Efektywność energetyczna w gastronomii
12:00 Prelekcja: Jak radzić sobie z rosnącymi kosztami personelu i utrzymać zadowolony zespół
13:15 Panel dyskusyjny z Ekspertami
14:15 Prelekcja: Menu przyszłości: Innowacyjne podejście do tworzenia rentownych i ekologicznych dań
17:00 Zakończenie
Zabierz ze sobą zaproszenie, które otrzymałeś od Doradcy Klienta – zaproszenie możesz mieć w wersji papierowej lub elektronicznej.
Dla Gości wydarzenia dostępny jest bezpłatny parking znajdujący się przy hali Selgros Warszawa-Piaseczno.
Wiedza i inspiracje na wyciągnięcie ręki


Efektywność energetyczna w gastronomii: Jak obniżyć koszty wody, prądu i gazu?
- Praktyczne porady dotyczące energooszczędnego wyposażenia, optymalizacji procesów kuchennych oraz technologii wspierających zmniejszenie zużycia mediów.
Zapraszamy na otwarty wykład!
godz. 10:30
Instytut Kulinarny Transgourmet – sala konferencyjna


Jak radzić sobie z rosnącymi kosztami pracowników i utrzymać zadowolony zespół?
- Automatyzacja procesów, optymalizacja grafiku pracy, strategie motywacyjne i szkolenia zwiększające efektywność zespołu.
Zapraszamy na otwarty wykład!
godz. 12:00
Instytut Kulinarny Transgourmet – sala konferencyjna


Menu przyszłości: Innowacyjne podejście do tworzenia rentownych i ekologicznych dań
- Jak projektować menu z tańszych składników, minimalizować odpady, wykorzystywać produkty sezonowe i lokalne.
Zapraszamy na otwarty wykład!
godz. 14:15
Instytut Kulinarny Transgourmet – sala konferencyjna

Odwiedź stoiska naszych marek własnych


Poznaj markę tg Premium – gwarancję najwyższej jakości produktów, stworzonych z myślą o szefach kuchni, którzy dążą do doskonałości w swoich restauracjach.


Marka tg Quality to produkty, które zaspokoją wysokie wymagania szefów w profesjonalnych kuchniach.


Produkty tg Economy gwarantują rozsądną cenę. To asortyment w dużych opakowaniach, którego nie może zabraknąć w każdej profesjonalnej gastronomii.


Marka Topseller to podstawowe produkty w najniższych cenach, niezbędne w każdej kuchni.
Zapraszamy na stoiska








































Bogaty program wydarzenia


Degustacje i pokazy kulinarne


Prezentacja produktów DLA GASTRONOMII


Spotkania eksperckie