Selgros Cash&Carry i Transgourmet
Partnerem Strategicznym
Kongresu Szefów Kuchni
Selgros Cash&Carry i Transgourmet nie zwalniają tempa! Po otwarciu 18. hali Selgros w Polsce w dniu 10 października już następnego dnia firma wzięła udział w Kongresie Szefów Kuchni, będąc partnerem strategicznym tego wydarzenia.
Kongres Szefów Kuchni to największe spotkanie Szefów Kuchni w Polsce. W tym roku zgromadziło ponad 1.000 szefów z całej Polski. W programie wydarzenia znalazły się wystąpienia na tematy związane z marketingowym wymiarem menu, modnymi dietami, negocjacjami, finansami i food cost’em, zarządzaniem zespołem, a także inspirujące wystąpienie Marka Kamińskiego, polarnika, podróżnika i filozofa. W trakcie Kongresu odbyły się także dwie ważne dla branży debaty ekspertów: „Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe.” oraz „Relacje pracownik – pracodawca. Co zrobić by w gastronomii działo się lepiej.” W pierwszej z nich udział wzięli m.in. Karol Lisiński, menager Centrum Doradztwa Selgros Cash&Carry i Transgourmet oraz Jarosław Uściński oraz Prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, którego Selgros i Transgourmet jest partnerem strategicznym,
Na stoisku Selgros i Transgourmet przedstawiciele firmy informowali o szerokiej ofercie firmy dla gastronomii, oraz prezentowali produkty marki własnej Transgourmet Premium, Quality i Economy.