Współpracujemy tylko z Dostawcami mięsa spełniającymi najwyższe normy europejskie, a wszystkie dostawy do naszych hal rozbioru są oznaczone znakami weterynaryjnymi. W całym cyklu dostaw, rozbioru, konfekcjonowania i sprzedaży przestrzegamy zasad Systemu Zapewnienia Bezpieczeństwa Zdrowotnego Żywności znanego jako HACCP.
Dostosowując się do potrzeb naszych Klientów oferujemy pakowanie mięsa zarówno w małych jak i dużych porcjach, opierając się na pakowaniu próżniowym. Oferujemy również Państwu możliwość indywidualnego przygotowania zamówienia według życzeń Klienta.
Skontaktuj się z naszymi pracownikami w halach Selgros i dowiedz się więcej:
Dział Mięso | |
Hala Białystok | +48 85 662 51 74 |
Hala Bytom | +48 32 768 81 74 |
Hala Gdańsk | +48 58 522 81 75 |
Hala Katowice | +48 32 208 81 74 |
Hala Kraków | +48 12 683 31 75 |
Hala Łódź-Pabianicka | +48 42 683 61 75 |
Hala Łódź-Rokicińska | +48 42 677 02 03 |
Hala Poznań | +48 61 874 21 75 |
Hala Radom | +48 48 368 71 74 |
Hala Szczecin | +48 91 469 71 75 |
Hala Warszawa-Białołęka | +48 22 510 51 74 |
Hala Warszawa-Połczyńska | +48 22 323 31 75 |
Hala Wrocław-Krakowska | +48 71 335 41 75 |
Hala Wrocław-Długołęka | +48 71 399 61 74 |
Bądź na bieżąco z nowymi ofertami Selgros