Gotowe do pieczenia

POLĘDWICZKA w marynacie

Opis Produktu:

Mięso z polędwiczki wieprzowej otoczone w marynacie Kolorowy pieprz i zawinięte w folię do pieczenia. Marynata nie zawiera dodatków E.

składniki:

Polędwiczka wieprzowa 90%, woda, marynata (olej rzepakowy, sól, przyprawy, oliwa z oliwek, olej słonecznikowy, cukier, tłuszcz rzepakowy utwardzony, pomidory, ekstrakty przypraw), preparat do mięs (proszek owocowy, aromat).

ZASADY PRZYGOTOWANIA:

  1. Piekarnik rozgrzej do temperatury 200°C

  2. Po wyjęciu z lodówki usuń kartonik i folię zewnętrzną z opakowania. Nie usuwaj rękawa foliowego przylegającego bezpośrednio do produktu.

  3. Foremkę aluminiową z mięsem w rękawie foliowym włóż do rozgrzanego piekarnika.

  4. Piecz 25 minut w temperaturze 200°C

  5. Po upieczeniu wyjmij mięso z piekarnika. Mięso będzie soczyste, gdy odczekasz chwilę, pozostawiając je w rękawie foliowym.

  6. Zdejmij rękaw foliowy – teraz mięso jest gotowe do krojenia i podania. Smacznego!