Gotowe do pieczenia

KARKÓWKA w marynacie

Opis Produktu:

Mięso z karkówki wieprzowej bez kości ekstra obtoczone w marynacie Innovata i zawinięte w folię do pieczenia. Marynata nie zawiera dodatków E.

składniki:

karkówka wieprzowa bez kości 91%, marynata 5,5% (olej roślinny rzepakowy; tłuszcz rzepakowy całkowicie utwardzony, przyprawy (w tym GORCZYCA, papryka, pieprz, SELER), sól, aromaty i ekstrakty, cukier), preparat do mięs (sól, proszek owocowy, aromat)

ZASADY PRZYGOTOWANIA:

piecz
wyjmij>
                    </div>
                </div>
                <div class=
  1. Piekarnik rozgrzej do temperatury 200°C.

  2. Po wyjęciu z lodówki usuń kartonik i folię zewnętrzną z opakowania. Nie usuwaj rękawa foliowego przylegającego bezpośrednio do produktu.

  3. Foremkę aluminiową z mięsem w rękawie foliowym włóż do rozgrzanego piekarnika.

  4. Piecz 70 minut w temperaturze 200°C.

  5. Po upieczeniu wyjmij mięso z piekarnika. Mięso będzie soczyste, gdy odczekasz chwilę, pozostawiając je w rękawie foliowym.

  6. Zdejmij rękaw foliowy – teraz mięso jest gotowe do krojenia i podania. Smacznego!