Gotowe do pieczenia

  • boczek z farszem
  • boczek z morelą
  • karkówka w marynacie
  • polędwiczka w marynacie
  • polędwiczka ze śliwką i morelą
  • schab ze śliwką
  • szynka z morelą
  • udziec wołowy szpikowany
Wiemy, jak cenny dla Państwa jest czas, dlatego przedstawiamy produkty:

Gotowe do pieczenia

są to przepyszne mięsa przygotowywane dla Was na miejscu, tak by skrócić czas przyrządzenia posiłku do minimum, zachowując przy tym świeżość i aromat pysznych dań.

Zobacz, jakie to proste!
  1. Piekarnik rozgrzej do temperatury podanej na opakowaniu.

  2. Po wyjęciu z lodówki usuń kartonik i folię zewnętrzną z opakowania. Nie usuwaj rękawa foliowego przylegającego bezpośrednio do produktu.

  3. Foremkę aluminiową z mięsem w rękawie foliowym włóż do rozgrzanego piekarnika.

  4. Piecz (temperatura i czas pieczenia widoczna na opakowaniu). Po upieczeniu wyjmij mięso z piekarnika. Mięso będzie soczyste, gdy odczekasz chwilę, pozostawiając je w rękawie foliowym.

  5. Zdejmij rękaw foliowy – teraz mięso jest gotowe do krojenia i podania. Smacznego!

Nasze Produkty

W naszej ofercie znajdą Państwo wachlarz wysokiej jakości mięs, zamarynowanych i przyprawionych przez profesjonalistów.

Zainspiruj się!