Sklep internetowy Selgros24.pl - zapraszamy na zakupy online - promocje, wyprzedaże, art. spożywcze i przemysłowe

Najlepsi kucharze na stoisku Selgros Cash&Carry i Transgourmet

Pokazy kulinarne przygotowane przez Narodową Kadrę Kucharzy OSSKIC i wizyta gwiazdy rumuńskiej sceny kulinarnej – Liviu Preda, a także prezentacja pierwszego w Polsce Instytutu Kulinarnego Transgourmet. To wszystko czekało na odwiedzających stoisko Selgros Cash&Carry podczas tegorocznych Targów EuroGastro 21-23 marca 2018 w Warszawie.

XXII edycja Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro w Warszawie, była dla Selgros Cash&Carry i Transgourmet wyjątkowa. Już po raz piąty firma zaprezentowała na swoim stoisku szeroką ofertę skierowaną do osób prowadzących działalność w branży HoReCa. Uczestnicy tegorocznych targów mieli okazję spotkać wybitnych kucharzy oraz spróbować ich popisowych dań, które powstały na bazie produktów dostępnych halach Selgros.

Relacja z targów EuroGastro

Relacja z targów EuroGastro

Relacja z targów EuroGastro

Relacja z targów EuroGastro

Kuchnia na najwyższym poziomie

Pokazy kulinarne oraz degustacje przygotowali kucharze Kadry Narodowej OSSKIC, której firma jest sponsorem strategicznym oraz rumuński szef kuchni Liviu Preda z Selgros Cash&Carry i Transgourmet Romania. Gościom odwiedzającym stoisko serwowali potrawy z najwyższej jakości składników, udowadniając tym samym, że tylko z takich mogą powstać wysokiej klasy dania. Z kolei Liviu Preda zaprezentował potrawy pełne rumuńskich smaków.  

Obecność Narodowej Kadry Kucharzy na stoisku Selgros Cash&Carry nie była przypadkowa. Reprezentanci Polski będą przygotowywać się do udziału w Kulinarnym Pucharze Świata w Luksemburgu w Instytucie Kulinarnym Transgourmet, który powstanie w hali Selgros Cash&Carry w Piasecznie. Jego otwarcie podczas targów oficjalnie ogłosił jego manager – Krystian Zalejski.  

Relacja z targów EuroGastro

Relacja z targów EuroGastro

Relacja z targów EuroGastro

Relacja z targów EuroGastro

Relacja z targów EuroGastro

Selgros dowozi jakość

Goście odwiedzający stoisko firmy na EuroGastro mogli zapoznać się również ze sposobem w jaki sposób Selgros dostarcza zamówienia do przedsiębiorców z branży HoReCa. Prezentowane były takie produkty marek własnych jak Transgourmet Premium, Transgourmet Quality i Transgourmet Economy z których korzystają kucharze prowadzący restauracje z całej Europy. Ponad to firma przybliżyła produkty firm, które można znaleźć w ofercie Selgros dla HoReCa, jak FrischeParadise – dostawcy słynącego z dystrybucji ekskluzywnych produktów, w tym m.in. owoców morza, a także firmy  Bell, Eisberg czy Hilcona.

Relacja z targów EuroGastro

Relacja z targów EuroGastro

Relacja z targów EuroGastro

Relacja z targów EuroGastro

Proszę wybrać wersję gazetki