Mięso

Mięso

Współpracujemy tylko z Dostawcami mięsa spełniającymi najwyższe normy europejskie, a wszystkie dostawy do naszych hal rozbioru są oznaczone znakami weterynaryjnymi. W całym cyklu dostaw, rozbioru, konfekcjonowania i sprzedaży przestrzegamy zasad Systemu Zapewnienia Bezpieczeństwa Zdrowotnego Żywności znanego jako HACCP.

Dostosowując się do potrzeb naszych Klientów oferujemy pakowanie mięsa zarówno w małych jak i dużych porcjach, opierając się na pakowaniu próżniowym. Oferujemy również Państwu możliwość indywidualnego przygotowania zamówienia według życzeń Klienta.

Skontaktuj się z naszymi pracownikami w halach Selgros i dowiedz się więcej:


Dział Mięso
Hala Białystok +48 85 662 51 74
Hala Bytom +48 32 768 81 74
Hala Gdańsk +48 58 522 81 75 
Hala Katowice +48 32 208 81 74 
Hala Kraków +48 12 683 31 75
Hala Łódź-Pabianicka  +48 42 683 61 75
Hala Łódź-Rokicińska  +48 42 677 02 03 
Hala Poznań  +48 61 874 21 75 
Hala Radom  +48 48 368 71 74 
Hala Szczecin  +48 91 469 71 75
Hala Warszawa-Białołęka  +48 22 510 51 74 
Hala Warszawa-Połczyńska  +48 22 323 31 75 
Hala Wrocław-Krakowska  +48 71 335 41 75
Hala Wrocław-Długołęka  +48 71 399 61 74
Zobacz produkty w ofercie promocyjnej ►
wniosek

ZOSTAŃ KLIENTEM SELGROS

ZŁÓŻ WNIOSEK O KARTĘ SELGROS:

  • dla osób prowadzących działalność gospodarczą
  • dla posiadacza i osoby towarzyszącej
  • zamów dodatkową kartę
WYPEŁNIJ WNIOSEK ON-LINE ►

starPROGRAM PREMIA

gift

Zbieraj punkty za zakupy i wymieniaj je na nagrody!

ZOBACZ WIĘCEJ ►

envelope NEWSLETTER

Bądź na bieżąco z nowymi ofertami Selgros

Proszę wybrać wersję gazetki