Sklep internetowy Selgros24.pl - zapraszamy na zakupy online - promocje, wyprzedaże, art. spożywcze i przemysłowe


Magiczny Składnik w hali Selgros Warszawa-Piaseczno

Jak smakuje ośmiornica? Czym kimchi różni się od polskiej kiszonej kapusty? Czy z żółtka można zrobić masło? To tylko niektóre z pytań, na które odpowiadał Tomek Czajkowski, autor bloga Magiczny Składnik, podczas spotkania w restauracji Brasserie znajdującej się w hali Selgros Cash&Carry Warszawa-Piaseczno. 27 kwietnia nasi klienci mogli spróbować dań, z którymi, jak sami przyznawali, nie mieli do tej pory okazji się spotkać. Były to. m.in. boczek duszony w cydrze, ceviche z makreli czy Kushiyaki, czyli japońskie patyczki z grillowanymi krewetkami i przegrzebkami. Największym powodzeniem wśród gości cieszył się jednak podawany na grzance tatar z polędwicy wołowej z marynowanym śledziem, który smakował nie tylko dorosłym, ale i dzieciom!


Magiczny Składnik w hali Selgros Warszawa-Piaseczno


Magiczny Składnik w hali Selgros Warszawa-Piaseczno


Magiczny Składnik w hali Selgros Warszawa-Piaseczno


Magiczny Składnik w hali Selgros Warszawa-Piaseczno


Magiczny Składnik w hali Selgros Warszawa-Piaseczno


Magiczny Składnik w hali Selgros Warszawa-Piaseczno


Magiczny Składnik w hali Selgros Warszawa-Piaseczno


Magiczny Składnik w hali Selgros Warszawa-Piaseczno

Proszę wybrać wersję gazetki