Sklep internetowy Selgros24.pl - zapraszamy na zakupy online - promocje, wyprzedaże, art. spożywcze i przemysłowe

Nowość w poznańskiej hali Selgros. Szafa z wołowiną dojrzewającą na sucho

W hali Selgros w Poznaniu znajduje się specjalna szafa do sezonowania wołowiny na sucho. Urządzenie utrzymuje stałą temperaturę, poziom wilgotności oraz sterylne warunki do dojrzewania najlepszych kawałków wołowiny. Proces sezonowania pozwala nabrać mięsu głębokiego smaku oraz kruchości. Dla klientów hali Selgros dostępny jest t-bone, czyli rostbef i polędwica przedzielone charakterystyczną kością w kształcie litery T, oraz ribeye, czyli antrykot z kością. Oba rodzaje sezonowane są minimum 4 tygodnie. Mięso pochodzi z Warmii i Mazur, jednego z najczystszych regionów Polski. Steki porcjowane są na życzenie klienta.

Dry Aged Beef

 

Wołowina z Warmii i Mazur

 

Witryna Dry Aged Beef

 

Selgros Cash&Carry - Przemyślne zakupy.

Serdecznie zapraszamy.

Proszę wybrać wersję gazetki